Cursussen

Cursussen

Leer websites maken, drukwerk ontwerpen of professioneel tekstverwerken. Op ieder niveau voorzien wij in cursussen.

WordPress

Websites maken is al lang niet meer alleen maar code. Door de komst van content management systemen (CMS) is het voor iedereen makkelijk gemaakt om zelf te leren een website te maken. Een website die niet alleen makkelijk gevuld kan worden met content, maar er ook goed uitziet op ieder scherm.

’s Werelds bekendste CMS is WordPress. Bij Get Praut leren wij je hoe je met WordPress een website kan maken en onderhouden.

HTML/CSS

Wil je nog een stap verder gaan en een geheel eigen website ontwerpen, dan is het nodig om twee codetalen te leren die elkaar perfect aanvullen: HTML en CSS.
HTML bepaalt de opbouw van je website en CSS de styling daarvan.

Bij Get Praut leren we jou op jouw eigen tempo het schrijven van deze twee codetalen. Hiervoor is geen voorkennis nodig. Ieder niveau is mogelijk.

Adobe Creative Cloud

Leer bij Get Praut foto’s bewerken in Photoshop. Leer logo’s ontwerpen in Illustrator en nog veel meer.

Photoshop

Je hebt vast eens gehoord van Photoshop. Dit is een programma van Adobe om foto’s mee te bewerken.

Kleuren veranderen in een foto, iemand uit een foto knippen om ergens anders te gebruiken, een heel mapje foto’s met één druk op een knop voorzien van een voorgeprogrammeerde styling of meerdere foto’s naadloos in elkaar laten overvloeien. Wij leren je de trucjes.

Illustrator

Wanneer je logo’s ontwerpt, wil je dat deze zo mooi mogelijk ogen op ieder medium: zonder pixels. Illustrator werkt met vectoren, waardoor een lijn ook een vloeiende lijn blijft en geen vierkante pixels gaat vertonen wanneer deze wordt uitgerekt.

Bij Get Praut leren we jou de fijne kneepjes van het vak van een moderne digitale ontwerper.

Adobe heeft echter nog veel meer ontwerpprogramma’s te bieden. Voor de meestgebruikte programma’s voor webdesign en printwerken biedt Get Praut ondersteuning.

Je kan bij ons ook leren werken met InDesign (tekstverwerker), Premiere Pro (videobewerker), Dreamweaver (codeverwerker) en meer.

Microsoft Office

Get Praut zorgt ervoor dat je meer uit Word, Excel en Powerpoint kan halen.

Word

Breng je vaardigheden in Word naar een nieuw niveau en leer professioneel tekstverwerken.

Er is in Word heel veel meer mogelijk dan vaak wordt gedacht. Zo kun je een heel document van een eenduidige styling voorzien door goed gebruik te maken van kopteksten en pagina-eindes. Dit maakt het tevens mogelijk om met één druk op de knop een inhoudsopgave voor je gehele document te plaatsen.

Excel en Powerpoint

In Excel en Powerpoint is veel mogelijk om een professionele uitstraling naar je klanten toe te hebben. Zo kun je vooraf ingestelde templates gebruiken om een vaste huisstijl aan te houden.

Ook bij het voorzien van een volledige huisstijl in Word, Excel en Powerpoint kun je terecht bij Get Praut.

Ga terug