Voor wie

Wij zijn er voor jongvolwassenen met autisme die (meer) willen leren van ICT-projecten en samenwerken. Daarnaast helpen wij jou het vertrouwen te krijgen om zelfstandig opdrachten te maken voor klanten.

Wil je leren om met anderen samen te werken?
Wil je graag dat anderen begrijpen wat voor jou belangrijk is?

Wij kijken samen wat je nodig hebt. Alles in je eigen tempo. Niets moet, veel mag!

De leer-/werkplek bij Get Praut is helemaal ingericht op jongeren met autisme. Je hebt er de volledige vrijheid om jezelf te zijn.

Missie & visie

Visie

Alle jongeren 18+ met autisme een zinvolle, gezellige invulling van de dag in een veilige omgeving bieden! Iedereen telt volwaardig mee in onze maatschappij!

Missie

Onze droom is een gezellig kleinschalig leer- en werkbedrijf IT te ontwikkelen, waar jongeren 18+ met autisme zich gehoord en gezien voelen.
We willen jongeren nieuwe dingen leren en laten toepassen, zodat ze weer zelfvertrouwen krijgen: trots zijn op zichzelf!

Deel van onze missie is re-integratie. Jongeren die een plaatsje op de arbeidsmarkt willen (proberen), helpen we met jobcoaching of snuffelstages, gecombineerd met de werkplek bij Get Praut.

Een uniek concept in deze regio! Vanuit passie ontstaan, door compassie gedreven. Zorg voor de kwetsbare kant van het leven!

Ga terug