Maatwerk IT

Bij Get Praut maak je maatwerk IT. Je ontwikkelt vaardigheden in het maken van websites en promotiemateriaal. Je bouwt daarbij een eigen portfolio op, beheert websites en werkt voor bestaande klanten.

Beheer

Bij Get Praut Dagbesteding IT is het mogelijk om websites en social media kanalen door ons te laten beheren en zo altijd up-to-date te houden.

Het is belangrijk dat er regelmatig nieuwe verhalen, aanbiedingen en noodzakelijke updates geplaatst worden. Wij begrijpen dat bedrijven naast het ondernemen hier weinig tijd voor hebben en het daardoor blijft liggen. Achterhaalde gegevens kunnen ten koste gaan van de website en nieuwe klanten.

Het team van Get Praut helpt hier graag bij.

Websitebeheer

Nadat een website ontwikkeld is, zal deze nog beheerd moeten worden. De ene website meer dan de andere, maar voor alle websites is het belangrijk dat ze up-to-date worden gehouden. Zo kan je website optimaal beveiligd zijn en actief in gebruik.

Het bijhouden van een website kan een behoorlijk tijdrovende klus zijn. Een ondernemer wil natuurlijk geen extra tijd kwijt zijn naast het ondernemen. Daarvoor is er bij Get Praut de optie om het beheer van de website door ons te laten doen.

Naast het plaatsen van foto’s en teksten zijn er meer zaken om rekening mee te houden. Het is belangrijk dat de opbouw en de opmaak van de tekst goed wordt gevonden en gelezen door zoekmachines, zoals Google.

Wanneer je het beheer van de website door Get Praut laat doen, zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date blijft en voeren wij de gewenste wijzigingen door. Je hoeft alleen de wijzigingen of bestanden aan te leveren.

Get Praut zorgt voor een goede samenwerking.

Social media beheer

Naast het algemene beheer van je website, kan Get Praut ook je social mediakanalen beheren.
We zorgen voor een optimale inrichting van de website om goed getoond te worden en gedeeld te kunnen worden op social media.

Tevens geven we advies in het promoten van jouw activiteiten op social mediakanalen.
We kijken naar jouw doelgroep en op welke kanalen deze te vinden is.

Websiteoptimalisatie

Goed gevonden worden met je website is tegenwoordig van levensbelang voor een bedrijf. De uitstraling van de website en het bedrijf moeten zowel op de computer als op de smartphone goed worden overgebracht om een blijvende positieve indruk achter te laten.

SEO

Search Engine Optimalisation

SEO is de Engelse afkorting voor zoekmachineoptimalisatie.

Om goed gevonden te worden in zoekmachines zoals Google, is het van belang je website op de juiste manier in te richten.

De opmaak van je teksten en opbouw van je menu’s vormen de eerste basis om de vindbaarheid van je website te verbeteren.
Dit is echter het topje van de ijsberg op gebied van SEO.

Get Praut kan je helpen om bovenaan te komen en de juiste uitstraling te hebben in zoekmachines.
We geven advies, maar passen de website ook voor je aan.

Responsive

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Dit betekent ook dat er veel meer schermen met verschillende verhoudingen bij zijn gekomen.

Bij Get Praut zorgen wij ervoor dat de website op alle schermen mooi schaalt. Daarnaast houden wij rekening met de leesbaarheid en dat de knoppen op ieder toestel goed te bedienen zijn.
Tevens geven wij advies voor het aanleveren van afbeeldingen en foto’s. Daarbij is het namelijk ook erg van belang dat deze ten alle tijden goed tot hun recht komen.

Digitalisering

Naast het maken en beheren van websites, is digitalisering ook onderdeel van het maatwerk IT dat wij leveren.

We kunnen jouw administratie voor je digitaliseren, maar doen ook meer. We verzorgen ook de invulling van webshops.

Ga terug