Vogels import export BV

Vogels Import Export BV is sinds 1982 een voorraadhoudend Importeur/Groothandel op het gebied van huishoudelijke artikelen en biedt een diversiteit aan keukengerei. Vogels Import Export BV is tevens leverancier van de meest uiteenlopende food gerelateerde promotiematerialen. Deze mooie website is gemaakt door Maikel.

Lees verder...


Kans Voor Jou

De stichting is gericht op het initiëren van, fondswerving voor en toezicht houden op projecten die aansluiten bij de lokale behoeften van de kwetsbare mens, groot of klein. De stichting stelt zich ten doel initiatieven en projecten te ondersteunen die het algemeen belang dienen. Neem een kijkje op deze website die wij voor ze hebben […]

Lees verder...


De Verhalen Etalage

De verhalen-etalage zet bedrijven op een ludieke manier op een podium en laat ze zien op een creatieve manier. Zet 2 creatievelingen bij elkaar, onze Jessica en Petri: Garantie voor een mooie website!

Lees verder...


Uw Zorg met Zorg

Voor Simone hebben we een mooie en overzichtelijke website gemaakt waar ze als zelfstandige verschillende diensten in de zorg aanbiedt. Klik op de foto om naar de website te gaan.

Lees verder...


DigiTaalhuis De Kempen

Het DigiTaalhuis is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met taal, digitale vaardigheden en rekenen. Met vijf kernpartners timmeren zij aan de weg naar een (digi)taalvaardige regio. Deze mooie website is gemaakt door Maikel.

Lees verder...


Qi Sparkle

QI is een verzamelnaam voor vitale energie of levensenergie. Sparkle betekent fonkeling. Qi Sparkle is dus je levensenergie laten fonkelen. Voordat Jolanda Qi Sparkle heeft opgericht heeft zij als verpleegkundige werkervaring opgedaan in diverse gezondheidsdomeinen. Denk aan ziekenhuis, in de ouderenzorg als wijkverpleegkundige, sociaal domein en GGZ. Maikel heeft in 2021 samen met Jolanda deze […]

Lees verder...